关于我们 About US 投稿/Contribute

首页> 学校>学前教育>资讯> 正文

ACT数学练习19题 赶快来测测吧!

托福机经 2016-02-23 16:59

  众所周知,ACT考试是由四个部分组成的,即文章改错、数学、阅读、科学推理。其中,ACT数学,是中最容易得满分的部分!那么,不造同学们对这一部分准备得如何了呢?本文准备了19道ACT数学试题,快来测测看吧!提前预祝各位考生能够在ACT数学考试中取得满意成绩!

  ACT数学是ACT考试重要的一部分,需要考生在60分钟内解答60道题目。在接下来的文章中,天道小编就为考生分享19道act数学试题,考生不妨拿起笔来练习一下,看看你能对几个哦?提前预祝各位同学能够在ACT数学考试中取得一个理想的成绩!

  1. If Lynn can type a page in p minutes, what piece of the page can she do in 5 minutes?

  A. 5/p

  B. p - 5

  C. p + 5

  D. p/5

  E. 1- p + 5

  2. If Sally can paint a house in 4 hours, and John can paint the same house in 6 hour, how long will it take for both of them to paint the house together?

  A. 2 hours and 24 minutes

  B. 3 hours and 12 minutes

  C. 3 hours and 44 minutes

  D. 4 hours and 10 minutes

  E. 4 hours and 33 minutes

  3. Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?

  A. $280.90

  B. $287

  C. $292.50

  D. $306

  E. $333.89

  4. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the original price?

  A. $14,310.40

  B. $14,990.90

  C. $15,290.70

  D. $15,737.50

  E. $16,935.80

  5. Solve the following equation for A : 2A/3 = 8 + 4A

  A. -2.4

  B. 2.4

  C. 1.3

  D. -1.3

  E. 0

  6. If Leah is 6 years older than Sue, and John is 5 years older than Leah, and the total of their ages is 41. Then how old is Sue?

  A. 8

  B. 10

  C. 14

  D. 19

  E. 21

  7. Alfred wants to invest $4,000 at 6% simple interest rate for 5 years. How much interest will he receive?

  A. $240

  B. $480

  C. $720

  D. $960

  E. $1,200

  8. Jim is able to sell a hand-carved statue for $670 which was a 35% profit over his cost. How much did the statue originally cost him?

  A. $496.30

  B. $512.40

  C. $555.40

  D. $574.90

  E. $588.20

  9. The city council has decided to add a 0.3% tax on motel and hotel rooms. If a traveler spends the night in a motel room that costs $55 before taxes, how much will the city receive in taxes from him?

  A. 10 cents

  B. 11 cents

  C. 15 cents

  D. 17 cents

  E. 21 cents

  10. Simon arrived at work at 8:15 A.M. and left work at 10: 30 P.M. If Simon gets paid by the hour at a rate of $10 and time and ? for any hours worked over 8 in a day. How much did Simon get paid?

  A. $120.25

  B. $160.75

  C. $173.75

  D. $180

  E. $182.50

  11. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?

  A. 4

  B. 8

  C. 12

  D. 13

  E. 16

  12. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =

  A. y

  B. 2 y

  C. 5 y

  D. 10 y

  E. 15 y

  13. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?

  A. 150/x

  B. 150x

  C. 6x

  D. 1500/x

  E. 600x

  14. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?

  A. $57

  B. $90

  C. $104

  D. $112

  E. $122

  15. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =

  A. 12

  B. 25

  C. 33

  D. 47

  E. 86

  16. You need to purchase a textbook for nursing school. The book cost $80.00, and the sales tax where you are purchasing the book is 8.25%. You have $100. How much change will you receive back?

  A. $5.20

  B. $7.35

  C. $13.40

  D. $19.95

  E. $21.25

  17. You purchase a car making a down payment of $3,000 and 6 monthly payments of $225. How much have you paid so far for the car?

  A. $3225

  B. $4350

  C. $5375

  D. $6550

  E. $6398

  18. Your supervisor instructs you to purchase 240 pens and 6 staplers for the nurse''s station. Pens are purchased in sets of 6 for $2.35 per pack. Staplers are sold in sets of 2 for 12.95. How much will purchasing these products cost?

  A. $132.85

  B. $145.75

  C. $162.90

  D. $225.25

  E. $226.75

  19. If y = 3, then y3(y3-y)=

  A. 300

  B. 459

  C. 648

  D. 999

  E. 1099

  Answer Key

  1. A 2. A 3. D  4. D  5. A  6. A  7. E  8. A  9. D  10. C  11. D  12. A  13. A  14. B  15. C  16. C  17. B  18. A 19. C

分享到:
相关文章 ACT 数学
推荐

智囊分享

不喜欢英文阅读写作?那是你不会用阅读分级体系

好的阅读习惯,让人受益终身,英语阅读更是如此。相信所有关注英语学习的家长和老师们,对“英语分级阅读”的概念一定...
“如何和孩子有效沟通?“孩子行为思路是什么?沟通中家长经常犯的错误是什么?要想达成有效沟通,家长又要遵循什么原...
幼儿园小学需要的硬功夫 我们的民族偏内敛,面试是中国学生长期的弱项,也使很多孩子望而生畏。而现如今,面试环节已...
  德国幼儿园不准孩子提前学算术和字母,但是一进入小学,老师就会督促家长协助孩子们展开阅读,一年级规定每次阅读1...
近年来,“双语”日益成为幼儿园吸引家长的杀手锏,不少家长不惜高额学费将孩子送入双语幼儿园。
推荐给好友


邮箱格式错误

发表成功

您的评论将在编辑审核后发表,感谢您的参与

登录继续邮箱格式错误

没有账号? 快速注册忘记密码?

其它账号登陆:

需编辑审核